MyyntiAgenttiS

Myyntiagenttis -markkinoi puolestasi.

Aloitin myyntityön Etelä-Karjalan alueella liikelahja- ja markinointituotteiden parissa vuonna 2011. Aluksi keskityin tiiviisti vain paikalliseen asiakaskuntaani Etelä-Karjalassa, mutta sittemmin olen laajentanut reviiriä Itä-Suomen alueella.

MyyntiAgenttiS -yritykseni perustin vuoden 2016 syksyllä. Autan asiakkaitani markkinoinnin, näkyvyyden, asiakaspalvelun ja myynnin parantamisessa.

Jatkossakin haluan auttaa myynti- ja asiakaspalvelutaitojen kehittämisessä, sekä opettaa asenteiden ja motivaation tärkeydestä.

Prioriteettilistani kärkeen olen asettanut asiakastyytyväisyyden. Haluan luoda asiakkaasta pitkäaikaisen asiakkuuden ja olla luottamuksen arvoinen kumppani asiakkailleni. Tavoitteeni on, että asiakkaan kokemukset henkilökohtaisesta palvelusta ylittävät odotukset.

Sari on todella miellyttävä myyjä ja yhteistyöhenkilö. Hän kuuntelee joka kerta tarpeeni ja toiveeni, eikä tuputa tuotteitaan. Hänen spontaani tapa heittäytyä tilanteisiin ja olla aito oma itsensä kolahtaa minulle. Voin lämpimästi suositella asioimista Sarin kanssa.

Osan ajastani käytän Oriflame kosmetiikan suoramyyntitoimintaan tiiminvetäjän roolissa. Oriflame on ollut minulle niin myyntiin kuin tiimin johtamiseen hyvä oppikoulu jo parin vuoden ajan.

Blogikirjoittamisen aloitin erään yritysvalmentajan innoittamana ja kannustamana vuoden 2017 alussa. Haluan jakaa vuosien saatossa oppimiani ajatuksia niin myynnin kuin itsensä kehittämisen tiimoilta.

Auttaminen kuuluu toimenkuvaan!

Jos yrityksenne tarvitsee apua näkyvyyden ja markkinoinnin kanssa, tai asiakaspalvelussa ja myynnissä on haasteita, ota yhteyttä niin pohditaan yhdessä keinoja niiden parantamiseen.

MyyntiAgenttiS


Sari Parikka

0400 239 590

sari.parikka@myyntiagenttis.fi


Kylmää ripaa pelkäämätön Lappeenrantalainen myyntityön sähköjänis, 6 vuoden kokemuksella liikelahjojen ja profiilituotteiden parissa. Toimii B2B pelikentällä yrityksien menekinedistäjänä tuoden uutta ja tuoretta naisnäkökulmaa alalle.

(valokuvaaja: Jarno Saarimies, Kuvaajankulma.fi)