Menestyjät erottaa asenteesta!

 

Tavoittele unelmiasi

Joku ihmettelee, mitä taikajuomaa kaverille on juotettu? Ei hän koulussa välttämättä ollut se kaikkein välkyin, ainakaan arvosanojen perusteella, silti hänellä näyttää menevän aika lujaa nyt.

Menestyvän myyjän, yrittäjän ja tekijän määrittää asenne asiakasta ja tekemäänsä työtä kohtaan! Kun on halu pärjätä, näyttää osaavansa, ja kova palo menestyä työssä mitä tekee, asenne ratkaisee.

Etenkin myyntityössä, allekirjoitan suunnitelmallisuuden täysin.

Menestyvän myyjän tunnistaa asenteesta! Työ on suunniteltua ja suunnitelmista pidetään kiinni. Omia tavoitteita kohti kuljetaan systemaattisesti. Vielä kun lisätään uhkarohkeat tavoitteet, ei muiden mielipiteitä enää kuunnella.

Kalenteriin merkitään päivän tehtävät ja ne hoidetaan. Useasti meillä on monta rautaa tulessa, kalenterin ja tehtävälistojen käyttö on siksi ensiarvoisen tärkeää. Tehtävät tulee tehtyä kun ne ovat kalenterissa, eikä vaivaa mielessä silloin kun on aika keskittyä johonkin muuhun. Kuka uskaltaa luottaa muistiinsa? Niimpä.

Sohvankuluttajia tästä joukosta tuskin löytyy. Siis menestyjistä. Itsensäkehittäminen ja kouluttautuminen onkin järkevämpää ajankäyttöä. Valmentaudu ennemmin kuin huvittelet.

Yhtä tärkeää on itsestään huolehtiminen. Perhe, liikunta, ravinto ja uni sopivissa määrin niin jaksat hoitaa tehtäväsi. On haastateltu suurjohtajia, josta ilmenee että aikaa kaikelle löytyy kyllä, kun priorisoi tehtävänsä ja aikatauluttaa tekemisensä.

Oman ajankäytön kannalta on tärkeää osata suodattaa epäolennaiset höpötykset. Kun käytät aikasi oikeasti merkityksellisiin asioihin, kuljet automaattisesti tavoitteitasi kohti, ja saavutat ne nopeammin. On osattava olla itsekäs oikeissa asioissa, ettei fokus rönsyile ja saat ne tärkeät asiat tehtyä jotka olet suunnitellut.

Olen summannut että menestyvät ihmiset ovat pääsääntöisesti hyviä tyyppejä.

Summattuna nyt mitä menestyneet ihmiset tekevät:

1. Ensinnäkin he tekevät kuten itse tahtovat. Kukaan ei sano ettet pysty tuohon. ASENNE!

2. Aikatauluttavat tehtävänsä ja työskentelevät suunnitelmansa mukaan.

3. Huolehtivat hyvinvoinnistaan.

4. Vapaa-aikaa käytetään itsensä kehittämiseen, ja jätetään reagoimatta epäolennaisiin.

5. Ovat auttavaisia, hyviä tyyppejä.

6. Verkostot ovat laajat. Käyttävät aikansa Somessa tehokkaasti, toisia auttaen ja keskustellen.

Kirsikkana kakussa: menestyjillä, tuntuu olevan jatkuvasti jokin tavoite kirkkaana mielessään. Tavoitteen saavutettuaan, on uusi tavoite selvillä mitä kohti mennään. Syy minkä eteen tehdään kovasti töitä.

 

Sari Parikka, MyyntiAgenttiS
Kylmää ripaa pelkäämätön Lappeenrantalainen myyntityön sähköjänis, 6 vuoden kokemuksella liikelahjojen ja profiilituotteiden parissa. Toimii B2B pelikentällä yrityksien menekinedistäjänä tuoden uutta ja tuoretta naisnäkökulmaa alalle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *