Kesä! Lomailetko vai käytätkö kesäajan hyödyksi..?

Juhannus kolkuttelee ovella, on keskikesä! Monet päättäjät jäävät kesälaitumille, samoin myyntiporukka. Mitä ihmettä? Kuka hoitaa yrityksen myynnin ja johtamisen?

Toivottavasti koko henkilöstö ei sentään lomaile samaan aikaan, sillä kesällä on mainio aika markkinoida!

Tottakai lomailu on mukavaa, ja se on tarpeen.. kunhan taustalla hommat toimii..

Kesällä perheet lomailevat, ovat paljon paikoissa joissa et tavoita heitä muutoin. Ihmiset jotka käyttävät sosiaalista mediaa vain vapaa-ajallaan ovat lomalla ajan kanssa somessa ja selailevat milloin mitäkin.

Päättäjätkin ovat lomalla, ja käyttävät palveluita, ovat lomamoodissa ja silmät auki ulkosalla. Mikä mainio tilaisuus tulla nähdyksi ja verkostoitua. Rennompana leijonaakin on turvallisempi lähestyä.

Vinkkini onkin että markkinoi kun muut lomailevat! Päästän sinut nyt lomatunnelmiin, mutta katso ihmeessä ”markkinoi kun muut lomailevat” -oppaani, ehkä saat uusia ideoita, kuinka kesän voi myös hyödyntää. Saat oppaan jättämällä sähköpostiosoitteesi ”vastaanota vinkkejä” laatikkoon.

Oikein mukavaa kesää! Nauti kesästä, missä sen ikinä vietätkin.

 

Sari Parikka, MyyntiAgenttiS
Kylmää ripaa pelkäämätön Lappeenrantalainen myyntityön sähköjänis, 6 vuoden kokemuksella liikelahjojen ja profiilituotteiden parissa. Toimii B2B pelikentällä yrityksien menekinedistäjänä tuoden uutta ja tuoretta naisnäkökulmaa alalle.

Kuvaaja: Jarno Saarimies, Kuvaajankulma.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *