Vietä aikaa niiden kanssa, jotka haluavat sinun onnistuvan!

Olen kuullut sanottavan monta kertaa: ”Käytä aikasi niiden ihmisten kanssa joilta saat positiivista flowta.” ”Negatiiviset ihmiset imevät turhaan energiaasi.” Täysin totta! Miksi tuhlaisin aikaani ihmisiin jotka eivät halua että onnistun ja eivät usko minuun? Miksi?
Olen nyt innostunut oman yrittäjyyteni veneeseen hypätessäni jos jonkinlaisesta. On paljon uusia ideoita, halua tehdä ja toteuttaa, kehittää itseäni, intoa yrittää ja katsoa mihin minusta todella on!
Kaikki eivät tätä tue, ja ne ketkä tukevat, saavat olemassa olollaan jo aikaan sen, että saan parempia tuloksia sekä uskoa tekemiseeni.
Muuan itsensä johtamisen valmennuksia pitävä herra, sanoi minulle: uskon että saat vielä paljon aikaan, etsi vain se oikea suunta. Tälläiset hetket, kun arvostamani henkilö uskoo ja kehuu, saa uskomaan itseensä!
Suku on pahin, harmi, sitä kun toivoisi muille hyvää ja menestystä, niin samalla sitä toivoisi, että sitä tukea tulisi sitten tännekin päin.
Olen kuullut hyvän neuvon joskus: ”hankkiudu itseäsi viisaampien seuraan, opit sieltä takuulla paljon.” Ja tämäkin ohje mielessäni, olen koittanut imeä kaikilta tapaamiltani, innostavilta henkilöiltä tätä virtaa, poimimalla heidän ajatuksia, ja tapoja toimia. Ja tiedättekö, se todella toimii. Tapaan työssäni menestyksekkäitä, paljon aikaansaavia henkilöitä. Koenkin saaneeni eturivin paikan oppimiseen.
Olen onneksi löytänyt ihmisiä, muutamia positiivisia ihmisiä joiden kanssa olen päässyt avautumaan omasta henkilökohtaisesta kasvusta, unelmista, peloista, ja saanut rohkaisua joka on ollut ja on edelleen todella tärkeä asia itselleni. Se että joku uskoo minuun, jonka mielipiteellä on minulle väliä, on todella rohkaiseva  tunne. Usko itseeni, kyllä minä voin saavuttaa, siinä missä kuka tahansa muukin! Henkilö, jota suuresti ihailen oppilaan roolissa, antoi potkun ja antoi tehtävän, tee ja toteuta. mm. aloita jo se blogi!
Vietä aikaa siis niiden, puolestasi vilpittömästi onnellisten henkilöiden kanssa, jotka tuovat positiivista energiaa, ja haluavat sinun onnistuvan. Näitä ei istu joka oksalla, mutta tälläisen varpusen löydyttyä, ruoki ja pidä hellästi. Toimien vuorovaikutteisesti, tehden toinen toisillenne parhaan mahdollisen fiiliksen uuden luomiseen.

Olen pohtinyt pidempään, että haluaisin auttaa, valmentamalla ja sparraamalla muita. Joku on joskus sanonut, että jos haluat kehittyä niin etsi käsiisi ihminen, joka tekee sitä jo menestyksekkäästi, mitä itse haluat tehdä.

 

Googlailemalla löysin muutamia vaihtoehtoja sparraajista ja eräs kolahti minulle siten, että päätin laittaa hänelle mailia. Kerroin, mistä haaveilen.

 

Hän vastasi ensin mailiin ja soitteli vielä paria päivää myöhemmin. Olin vaikuttunut. Hän oli todellakin kiinnostunut siitä, mitä haluan ja inspiroiduin ihan älyttömästi! Vihdoin joku ymmärtää ja uskoo minuun!

Jotenkin tuntui, että sytyin todella liekkeihin ja hän vielä haastoi minua kirjoittamaan blogia. Ja siitähän tämä lähti liikkeelle.

On se vaan huikeaa, miten jonkun ihmisen aito välittäminen ja kannustaminen oikeaan aikaan saa niin hurjan innostuksen aikaiseksi. Kiitos sparraajalle! Täältä tullaan!

Täytyypä lopuksi todeta että: villeimmätkit suunnitelmat voivat toteutua, kun ruokin niitä oikein ja uskallan ottaa sen pelottavimman askeleen.
Suuri Kiitos innostuksesta Juhalle ❤ Show must go on!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *