Rohkea on entinen pelkuri, joka on kohdannut pelkonsa kohteen

Kun katson taaksepäin elämääni, lapsuuttani, huomaan olleeni sisimmässäni samanlainen luonteeltani kuin nyt, mutta en uskaltanut näyttää sitä. En ollut esillä enkä halunnut sanoa mielipidettäni, pelkäsin ivaamista, kiusaamista ja torjutuksi tulemista. 

Olin koulukiusattu, ja kotona ei ollut mikään hyvin. Se jätti jälkensä, mutta olen kääntänyt sen vahvuudeksi! Helppoa se ei ollut, vaan tietoinen valinta. 

Täysi-ikäisyyden kynnyksellä, uskalsin kollegan rohkaisemana alkaa laulaa yleisölle, ihan karaokessa, mutta tämä oli suuri askel. Olin laulanut aina, mutta yksin. Pelkäsin sitä vastaanottoa, mitä jos minut tyrmätään ja haukutaan. Ajattelin että, mitä sitten! Ja vastaanotto olikin täysin päinvastainen kun mitä olin pelännyt. Tästähän innostuin vain lisää ja sain rohkeutta! 

Yleisössä istui entinen koulukiusaajani, se oli pieni näytön paikka sekin, että uskalsin, ja aivan sama mitä mieltä kyseinen henkilö tästä on!

Meillä on kaikilla kokemusta vastoinkäymisistä, kaikilla ne ovat erilaisia. Tämä pelkuruus on kääntynyt omalla kohdallani vain vahvuudeksi. En pelkää olla esillä, en pelkää mitä muut ajattelevat tekemisestäni, tai kiinnostuksistani , olen enemmänkin : näytän vielä teille asenteella ja sekös sitä entistä pelkuria hymyilyttääkin.  

Kun alat elämään elämääsi asenteella: ”minä olen ainut joka voi tehdä elämästäni sellaisen kuin haluan”. Huomaan epävarmuuden poistuvan takavasemmalle. Ei siis välitetä niistä jotka ovat pilaamassa kaikki ideat tai yrittävät pönkittää itseään haukkumalla meitä. Taputa itseäsi selkään ja sano, ”miksipä ei, kannattaa yrittää!”

MyyntiAgenttiS

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *