Mitään ei tapahdu, jollei joku laita toimeksi.

Sain kipinän! Olenkin jo ihan ääneen ajatellut jonkin aika sitten, että olisipas mukava tulla kuntoon Crossfitin avulla. No nyt se on luvattu.

 

Tosin heräsin yöllä kuumeeseen, niin saan ainakin viikon armonaikaa ennen kuin tämä lupaus on lunastettava.
Liikunta onkin hyvä esimerkki vetkuttelusta: pitäis, sitku, mutku ja joskus sitten! Ja sit vielä kehdataan samassa lauseessa valittaa, että voi voi kun on kurja olo ja vaatteet kiristää. Tee asialle jotain!
Sama pätee myyntiinkin. Tätä kuulee myös usein: ei oikein ole rahaa, eikä kauppa käy! Eikä oikeasti olla tehty mitään niitä asioita, joita on neuvottu tekemään, että se kauppa sujuisi! Joillakkin tiedot on, muttei siitä huolimatta laiteta toimeksi.

 

Mitä tehdä, jos on ”Ripakauhu”, ja asiakkaiden luo meneminen tuntuu haasteelliselta? Ehkäpä pieni irtiotto tai lepohetki auttaa, jonka jälkeen psyykkaat taas itsesi. Muistuta miksi teet mitä teet, mitä saat siitä? Rahaa ei tule muuta kuin myymällä eli on vain mentävä asiakkaisiin! Siinä vastaus.

Jos haluat saada enemmän rahaa, kenties haluat saada menestystä, haluat edetä ja saavuttaa jotakin, mitä sinulla ei vielä ole, on tehtävä asioita, joita et ole vielä tehnyt!

 

On tehtävä oikeita asioita, jotka tuovat tulosta. Jos jokin toiminta ei tuota haluttua tulosta, vaihdetaan taktiikkaa.
Päätä, että nyt teet! Laita asiat toteen! Kukaan ei tee puolestasi mitään valmiiksi.

 

Silloin tällöin tarvitsemme persauksille potkijaa, joka sanoo asiat suoraan ja opastaa. Jos olet lukossa, pyydä apua. Keinot ja neuvoja voit saada, mutta itse on duuni tehtävä, kaikkien meidän.
Kaupallista helmikuuta kaikille!

MyyntiAgenttiS

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *